Håndbold Nyheder

TTH henter stortalent hjem

Team Tvis Holstebro har tegnet en ungdomskontrakt med 17-årige Sara Hald, der vender tilbage til Holstebro efter et år hos FCM, hvor hun for nylig var med til at vinde sølv ved U16-DM. Og TTH-cheftræner Niels Agesen glæder sig over at have fået U17-landsholdsspilleren tilbage i folden.
Ud over at være rigtig dygtig både på stregen og som bagspiller har Sara en super indstilling til sin håndbold, og selv om hun blot er 1. års U18-spiller i den kommende sæson, er det langt fra utænkeligt, at hun vil få sin ligadebut, siger Niels Agesen og kaster roser efter TTH’s talentarbejde.
Det er glædeligt, at vi er stand til at udvikle så gode spillere i Holstebro. Det viser, at vi har fat i den lange ende, når det gælder talentudvikling, lyder det fra cheftræneren, der desuden kan fortælle, at yderligere tre U18-spillere kommer til at træne med førsteholdstruppen.
Også Ida Vium, Ida Mikkelsen samt Lærke Nolsøe Pedersen, der kommer til fra Aalborg DH, skal træne med førsteholdstruppen. Der er tale om tre meget, meget talentfulde spillere. Når de, som Sara Hald, ikke er kommet på kontrakt, er årsagen også, at vi på stregpladsen, som Sara Hald dækker, gerne vil have et par sikre alternativer til Mette Gravholt, der kommer til at trække et meget stort læs på ligaholdet, forklarer Niels Agesen.
Sara Hald, der netop er fyldt 17, er noteret for 13 U17-landskampe og 41 mål, og hun ser frem til at tage et ganske pænt trin op af stigen.
Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget, men det er klart, at det bliver en kæmpe udfordring at gå fra et godt U16-hold og til TTH’s ligahold med spillere som Ida Alstad og Kristina Kristiansen. Og det bliver især hårdt rent fysisk. Men jeg glæder mig til at komme tilbage til TTH og Holstebro og er klar til at tage udfordringen op, siger Sara Hald og tøver ikke med at udpege det store sæsonmål. Det vil være fantastisk at få debut i ligaen, ingen tvivl om det …