Håndbold Nyheder

TTH Holstebro og Patrick Westerholm forlænger samarbejdet

Pressemeddelelse:

Cheftræner for TTH’s herrer Patrick Westerholm skal stå i spidsen for sit mandskab frem til 2020 – mindst. Westerholms nuværende kontrakt udløber efter sæson 2017/18, men den er allerede nu forlænget med to år.

For Patrick Westerholm, der i både 2015 og 2016 blev kåret som årets træner på herresiden, har forlængelsen ikke været nogen svær beslutning.
-Jeg trives rigtig godt i TTH Holstebro. Vi har nogle fremragende rammer, som man ikke ser ret mange andre steder, og en fantastisk arena med nogle forrygende fans, siger Westerholm og sætter flere ord på:

– Desuden tiltaler det mig rigtig meget, at TTH er en klub, der både har dame-, herre- og ungdomshold. Det skaber en helhed, der er vigtig for mig. Dertil kommer, at jeg har et særdeles godt samarbejde med klubbens øvrige trænere. Vi sparrer, hjælper og motiverer hinanden, og jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med Pether Krautmeyer, Tom-Eirik Skarpsno og Nicolaj Andersson i næste sæson, siger Patrick Westerholm.

Han peger desuden på, at der stadig er masser af udviklings potentiale i det TTH mandskab, der i sidste sæson fik DM-sølv, i denne sæson har spillet Champions League og nu er godt i gang med slutspillet.
– Vi er i TTH stadig økonomisk lillebror i forhold til klubber som Aalborg, BSV, Skjern og KIF Kolding København. Det kræver, at vi får sat vores trup rigtigt sammen og arbejder benhårdt, hvis vi skal lege med blandt de bedste. Takket være de gode rammer og en kæmpe indsats af spillerne er det gået fint de sidste par sæsoner, og jeg tror, at der er mere i os, siger Westerholm.

TTH-direktør John Mikkelsen kalder Patrick Westerholm og TTH Holstebro for en perfekt match.
– Vi står med en knald dygtig træner, der ud over at have store evner på det sportslige område også deler de værdier, vi har i TTH. Så jeg er i den grad tilfreds med at kunne forlænge med en træner, vi anser som en af de bedste i landet på herresiden, siger John Mikkelsen og fortsætter:
– TTH’s økonomi er som udgangspunkt ikke til mere, end at vi kun kan drømme om at presse holdene i top-4 i 888ligaen. At det alligevel lykkes os, skal både tilskrives Patrick Westerholm og resten af trænerteamets fremragende arbejde samt den model, vi har fået bygget op på trænersiden. Her kan trænerne bruge hinanden på en lang række område, og det giver bonus.