Håndbold Nyheder

TTH Holstebro præsenterer klubsang

Pressemeddelelse:

X-faktor vinder Azilda Kaputa og lokale kræfter står bag hyldest til alle i og omkring klubben. Se videoen herunder.

TTH Holstebro er klar med egen klubsang med titlen “TTH skal bestå”. Og hvorfor så det?
– Faktisk har vi fået ideen fra GOG, der også har sin egen sang, som de synger før deres hjemmekampe. Stemningen og ideen imponerede os meget, og vi kunne se nogle spændende perspektiver i at have en sang som noget samlende for klubben, forklarer direktør John Mikkelsen.

“TTH skal bestå” fortæller om de mange forskellige aktiviteter i TTH – lige fra spillet på banen og til de uundværlige frivillige krydret med kampånd og begejstring. Og i videoen får man også præsenteret Holstebro som by.

– TTH og Holstebro hænger sammen, så selvfølgelig er byen med i videoen. Samtidig skal den nye klubsang ses som en hyldest til alle i og omkring klubben. Vi har så mange mennesker, som hver dag yder en flot indsats for klubben. Sangen skal knytte båndene endnu tættere mellem spillere, trænere, senior, ungdom, moderklubber, frivillige og vores sponsorer. Derfor handler sangen om sammenhold, fællesskab, viljen og stoltheden over at opnå noget sammen, siger John Mikkelsen

En af de største udfordringer i forbindelse med klubsangens tilblivelse var at vælge genre. Dem er der som bekendt mange af.

– Publikum spænder bredt på alle områder, og det vil være umuligt at finde noget, alle kan lide. Vi er havnet i noget, der minder om dansk-pop og en ørehænger, man hurtigt synger med på, og det vurderer vi passer godt til vores publikum, forklarer salgskonsulent i TTH, Peder Fruergaard, som står bag klubbens nye klubsang.

– Vi er stolte af den store opbakning og støtte, vi har fået af alle folkene bag sangen, musikken, videoen og hele produktionen. Det har været skønt at opleve det engagement, de har vist klubben i hele forløbet. Deres frivillige arbejde er et udtryk for den gode stemning, der er blandt folkene i klubben. Det varmer vores klubhjerter, slutter en meget tilfreds Peder Fruergaard.

Holdet bag TTH Holstebros klubsang ”TTH skal bestå” er følgende:
Forsanger: Azilda Kaputa
Tekst: Sven Engelbrecht og John Dietz
Musik: Sven Engelbrecht
Lyd: Rainbow Company
Video: AV Picture

TTH klubsangen vil blive afspillet til alle klubkampe, og næste gang bliver imorgen når TTH holder Påskefest i Gråkjær Arena. Her spiller ligadamerne kl. 17.00 mod SønderjyskE i kvalifikation til Dameligaen, mens Westerholm og co. kl. 20.00 møder Ribe-Esbjerg i deres anden kamp i DM-slutspillet.
Der kan købes billetter til begge kampe for kun 50,- kroner så der ingen undskyldning for at blive væk. Køb billet her

Tekst:
I Holstebro, ved den store å,
der ligger klubben T-T-H.
Et sted i Vest, som gør dig glad,
Danmarks håndbold-ho—vedstad.T-T-H (2 hurtige klap!) T-T-H!
Vi står sammen og_vil bestå!

Og der skal mange hænder til,
hver gang at bolden skal i spil.
Hver hjælper har i klubben rod,
det er klubbens hjer—teblod.

T-T-H (2 hurtige klap!) T-T-H!
Vi står sammen og_vil bestå!

Et fællesskab og et sammenhold
Vi’ sorte – hvide, håndboldhold.
Her står vi sammen, hver og én,
i T-T-H, der går—– vi ’te’en!

T-T-H (2 hurtige klap!) T-T-H!
Vi står sammen og_vil bestå!

Et damehold og et herrehold,
som kæmper om den runde bold.
Vi hylder klubben T-T-H.
Gid den altid må——- bestå!

T-T-H (2 hurtige klap!) T-T-H!
Vi står sammen og_vil bestå!