Håndbold Nyheder

TTH’s damer må igen tegne kontrakter

Pressemeddelelse:

Takket være en stort lokal opbakning samt en ekstraordinær indsats fra vores organisation, er vores damehold blevet fjernet fra DHF’s liste over hold, der ikke må tegne kontrakter.
– Det er en besked, jeg var rigtig glad for at få. Men den er modtaget med ydmyghed, siger Jørgen Hansen, bestyrelsesformand i TTH Holstebro, og uddyber:

– Både i forhold til signalværdi og rent praktisk i forhold til at sætte næste sæsons damehold sammen, er det et kæmpe plus, at vi har kunnet levere et regnskab til DHF’s, der har fået os af den såkaldt sorte liste. Omvendt har jeg modtaget beskeden med ydmyghed, for det er skrækkeligt, flovt og pinligt, at vi er kommet i en sådan situation. Så jeg står ikke med armene over hovedet – men jeg smiler.

Jørgen Hansen glæder sig over, at det første punkt på TTH’s turn-around plan er nået.

– Det er fantastisk at mærke, at så mange mennesker vil TTH Holstebro det godt. Og det er fantastisk, hvad vi i organisationen har kunnet præstere i en svær periode. Vi må dog ikke hvile på laurbærrene, for vi er ikke i mål endnu i forhold til at sikre klubben i år og i de kommende år, siger han.