Håndbold Nyheder

Velkommen til det nye Europamester

Vi har set frem til denne dag med en blanding af glæde og frygt i et stykke tid. For da Per, der har haft europamester hidtil, og Esben blev enige om, at vi skulle overtage europamester og at Per, i hvert fald for en periode, havde brug for at stå op om morgenen uden at skulle tænke på at få håndbold nyheder ud, var det som at skulle tage over efter Sir Alex Ferguson i Manchester United –  man kan kun skuffe…

Da undertegnede for nu mere end 10 år siden havde fået et freelance job hos en dansk sportsavis og skulle til at lege med barndomsdrømmen om at blive sportsjournalist, var europamester og Per forbilledet. Per skrev med hjertet og af kærlighed til sporten, uden at det altid skulle være så neutralt og kedeligt.

Vi kan ikke skrive med hjertet på samme måde, som der har været skrevet på europamester hidtil, men vi vil prøve at kommer så tæt på som vi kan og beholde europamester ånden, og de samme fokus områder, plus lidt nye.

Vi vil i de kommende nyheder præsentere funktionerne på siden, og hvad fremtiden bringer. Fra i morgen skulle livet gerne gå sin stille gang herinde, med en masse nyhedsopdateringer og snak. I løbet af sommeren vil der løbene bliver tilføjet de ting vi ikke har klar endnu.