Håndbold Nyheder

Vendsyssel Ungdoms Håndbold er en realitet

Pressemeddelelse:

Flere drivkræfter har valgt at starte en ny forening med fokus på U16 og U18 spillere i Vendsyssel, i første omgang for pige spillere. Der var mandag 17. april stiftende generalforsamling hvor der blev valgt en bestyrelse på 3 personer med mulighed for at udvide denne med yderligere 2 personer i det første år.

Formålet med foreningen er at tilbyde de unge spillere et unikt tilbud og et træningsmiljø, med fokus på den individuelle udvikling.

”Vi ønsker at der på både den korte og den lange bane er så fantastisk et tilbud til de unge spillere, at de fastholdes i landsdelen, således at de unge spillere ikke behøver at forlade landsdelen for at udleve deres drøm. Samtidig vil vi skabe en kultur med fokus på det gode træningsmiljø, hvor også de sociale aktiviteter er i højsædet” – siger Helle Friis en af stifterne bag Vendsyssel Ungdoms Håndbold.

Hun fortsætter:

”Vi har snakket med Vendsyssel Håndbold om samarbejde på nogle punkter og her har Vendsyssel Håndbold meldt positivt tilbage. Så nu ser vi frem til at komme i gang for alvor, der er en masse ting som skal koordineres og godkendes og vi vil fra 1 maj 2017 tilbyde åbne træninger for alle de piger som vil prøve om dette kan være noget for den enkelte”

Bestyrelsen består af Helle Friis, Merete Heiden og Mads Christiansen. Bestyrelsen der allerede har lavet aftale med Michael og Mads Christiansen om at stå i spidsen for træningerne.

Man vil i den kommende tid kunne læse mere information om Vendsyssel Ungdoms Håndbold via vores facebookside – søg efter: ”Vendsyssel Ungdoms Håndbold”