Håndbold Nyheder

Viborg HK har igen lov til at skrive kontrakter

Mange rygter har huseret i håndbold Danmark omkring traditionsklubben Viborg HK, men nu skulle klubben have fået godkendt sit regnskab erfarer lokalavisen Viborg Stifts Folkeblad. Og dermed igen være i stand til at skrive kontrakter med spillerne.

Der er der igen grobund for optimisme for Allan Heine & Co. i forhold til at kunne stykke brikkerne sammen i det puslespil der forhåbentligt fastholder klubben blandt landets allerbedste i den kommende sæson.

Det er ikke mange uger siden, at det kom frem, at klubben havde haft hatten rundt og samlet 2.1 millioner kr. sammen og dette skulle efter sigende være en af grundene til at der nu igen blæser grønne vinde i det midtjyske. Enkelte spillere er dog afklaret i forhold til den kommende sæson. Målvogter Mie Sørensen samt Marie Paule Gnabouyou og Sarah Paulsen stopper til sommer, ligesom klub koryfæet Rikke Skov tidligere på sæsonen offentliggjorde, at hun lægger skoene på hylden efter denne sæson.

Tegnebrædtet indeholder dog også spændende rygter om tilgang. Svenske Hanna Daglund, hollandske Sanne Val Olphen skulle efter sigende komme til klubben fra henholdsvis Sverige og Frankrig, ligesom et af de store talenter fra Skanderborgs liganedrykkere bagspilleren Kristina Jørgensen rygtes til domkirkebyen.