Håndbold Nyheder

Westerholm: Noget at skyde med til april

Patrick Westerholm vil bygge formen i Holstebro op til slutspillet.

TTH Holstebro har spillet et fint efterår og indtager pt. en 3.plads i rækken. Det har været lidt svingende med 11 sejre og 5 nederlag. Holdet har bl.a tabt begge opgør til Ribe-Esbjerg, der ligger nummer 10. Det blev til et klart nederlag på 30-23, netop i Esbjerg i  det hårde december programs sidste kamp. Et resultat der lige tog cheftræneren et par dage at komme sig over.

– Det har været helt afgørende med denne pause. Det har været helt perfekt for mig. Jeg havde virkelig brug for den pause efter et meget hårdt efterår med mange kampe og rejser, siger Westerholm til Folkebladet Lemvig.

TTH Holstebro ligner et relativt sikkert bud på slutspillet, og derfor skal der også trænes hårdt i januar, så holdet kan toppe i slutspillet til april. Som forsvarende sølvvindere har holdet også noget at leve op til, og konkurrencen i toppen er hård.

– Det er vigtigt, at vi har noget at skyde med til april, hvis vi kommer med i slutspillet, så vi skal træne hårdt nu, siger Patrick Westerholm således til avisen.

ImageProxy