Jesper Harborg

Montenegro udraderede Ungarn

[caption id="attachment_26804" align="alignnone" width="300"]IHF World Championship 2015 preliminary round Group A match between Montenegro and Serbia at Jyske Bank Boxen, Herning, Denmark on December 5, 2015. (EVENTMEDIA/Allan Jensen). Jovanka Radicevic fra Montenegro. (EVENTMEDIA/Allan Jensen).[/caption]

(europamester.dk i Jyske Bank Boxen) Montenegro viste klassen, udspillede Ungarn og vandt 32-15 efter pauseføring på 17-9.

Zita Szucsanszki lagde ud med at tyre et ungarsk straffekast langt uden om målrammen, og kort efter bragte Majda Mehmedovic Montenegro foran. Ellers var det Ungarn, der styrede løjerne i åbningsfasen. På mål af Monika Kovacsicz og to af Szandra Szöllösi-Zacsik kom magyarerne på 3-1, før Jovanka Radicevic med tre scoringer i træk skaffede Montenegro føringen for første gang.

Frem til midten af første halvleg var der lidt spilfægteri, men fra 5-4 på Mehmedovic' mål gav Montenegro ikke føringen fra sig. Allerede godt tre minutter efter pausen kom montenegrinerne foran med ti mål, 19-9, og så var der selvfølgelig reelt ikke mere at spille om.

Sejren er Montenegros anden i de hidtidige tre VM-kampe. Efter uafgjort mod Serbien på åbningsdagen havde de problemer med at besejre Japan på andendagen, men mon ikke det var holdets sande styrke, der blev åbenbaret i dag.