Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Aalborg Håndbold bankede de danske mestre

Fra Aalborg Håndbold:

En fremragende indsats af drengene gav her til aften en sejr på 37-26 over Skjern Håndbold i en kamp, hvor vi i store perioder udspillede gæsterne.

Fra første fløjt var der høj intensitet i en formidabel kulisse med mere end 4.300 på lægterne. Det var tæt fra start, hvor føringen skiftede i kampens indledning.

Vi var dog godt spillende allerede fra kampens åbning, men et par stolpe-ud episoder gjorde, at vi ikke kom i spidsen fra start.

Midtvejs i første halvleg begyndte tingene dog for alvor at gå vores vej. Med forrygende spil det sidste kvarter af første halvleg fik vi vendt 7-7 til en pauseføring på 19-14.

Vores grønne gæster kom bedst ud fra pausen, og de fik barberet forspringet ned på to scoringer – men herfra så vi os ikke tilbage.

Med speederen i bund tromlede vi over Skjern de sidste tyve minutter af kampen, og det endte således med en 11 måls-sejr på 37-26 til stående ovation fra langt størstedelen af de 4.317 fremmødte tilskuere.

Kampen gav comeback til anfører René Antonsen, og han var på sædvanlig krigerisk stil med til at gå forrest i forsvaret, som spillede sublimt det meste af kampen. Han var samtidigt også godt spillende i den anden ende, hvor det blev til fem scoringer.

Topscorer i kampen blev Ómar Ingi Magnússon med otte scoringer, men det var alt i alt en formidabel kollektiv indsats – hvor vi i store perioder af kampen spillede tæt på fejlfri håndbold.

Det meste fungerede på banen – og også udenfor banen blev der leveret en fremragende præstation. Et feststemt publikum i Jutlander Bank Arena bidrog med en forrygende opbakning.

I aften glæder vi os over den dejlige sejr og vores fortsatte status som ubesejret. Men allerede i morgen tidlig skal vi se frem mod lørdag, hvor en ny udfordring venter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Køb billet til denne kamp lige her.