Stine

Carin Strömberg om rødt kort: Jeg vejer 25 kg mere end hende

Viborg HK tabte onsdag aften med 30 - 25 til Silkeborg-Voel i kvindernes HTH GO Liga.

Viborg HK's Carin Strömberg fik i 2. halvleg rødt kort og måtte således se kampen blive afgjort fra tilskuerpladserne.

Den svenske spiller udtaler efter kampen til Viborg Stifts Folkeblad, at hun føler, at det røde kort var en hård dom. Hun synes ikke, at forseelsen var til mere end to minutter. Carin Strömberg forklarer situationen således til avisen:

"Sofie Bæk er en god kontraspiller, så jeg ville gå frem og stoppe hende. Og for mig virkede det som om, at vi havde krop mod krop, og så havde jeg mine hænder ude lavt. Og hun kom lavt ind i situationen. Og jeg vejer 25 kilo mere end hende, så hun slog sig."

At Carin Strömberg ville stoppe Sofie Bæk Andersen kan man godt forstå, for den fodrappe playmaker scorede 9 mål i kampen for Silkeborg-Voel. Se kampen i tal her.

[caption id="attachment_57505" align="aligncenter" width="300"] DENMARK, ODENSE – FEBRUARY 07: Carin Strömberg (8), Viborg HK, during the HTH GO Ligaen match between Odense Håndbold - Viborg HK, at Odense Idrætshal, Odense, Denmark on February 07, 2018. (Photo by: Johnny Pedersen / e-image.dk / image id: 20180207-0015)[/caption]