Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Verner Sørensen

Cecilie Dalmose topscorer i livsvigtig kamp

Mor og datter sikrer Silkeborg Voel 2 livsvigtige points i en fantastisk kamp

Silkeborg Voels 2 div. damer var torsdag aften i Ejstrupholm for at møde topholdet i 2 div. På forhånd så det mere end svært ud for det hårdt prøvede Voel hold. Holdets styrmand er ude med en skade og så er der jo lige den store udfordring på målmandsposten. Men udfordringen blev løst på fornemste måde, læs her hvordan.

Voel får en rigtig god start på første halvleg, de kommer hurtig foran med 2 og er igennem det meste af halvlegen foran med 2 eller mere. Ejstrup/Hærvejen (EH) hænger noget i bremsen kan jeg forstå på de tilskuer jeg sidder iblandt. At EH heller ikke har tur i den skal med i denne beretning, når de kommer igennem Voels forsvar varmer de træværket gevaldigt op. Ved pausen kan jeg dårligt tro mine egne øjne, Voel fører og de fører med 3 mål. Det er første gang i sæsonen. Stillingen er 8 - 11

Anden halvleg styres af Voel, godt nok kommer EH tæt på, men de får aldrig udlignet og bedst som jeg tror at nu slutter festen for Voel, ja så trækker de fra igen. Tiden går langsomt for mig, men jeg er overbevist om at for EH så er halvlegen alt for kort. Med 5 min igen smider EH alt frem og det forvirrer Voel lidt, Voel er på dette tidspunkt foran med 4 og det kan stadig gå galt i mine øjne. EH får reduceret med en enkelt, men så stepper Voel op og her lægger jeg især mærke til fløjene der virkelig giver den gas. Det knækker EH helt og efter 60 (for Voel) fantastiske minutter slutter kampen med stillingen 20 - 25. Voel har vundet 2 kampe i træk og denne sejr er så fantastisk flot.

Er der slet ingen torne på disse roser ? Jo der blev lavet for mange tekniske fejl, men jeg fik lov til at sparke spillerne over benene lige efter kampen så de er alle tilgivet nu. Der skal deles ros ud til hele holdet incl. træner og holdleder. (Benny og Kurt længe leve hurra) Det var en fryd at se de unge spillere udfolde sig på flotteste vis, jeg har nogle gange i disse referater efterlyst modenhed. Det fik jeg at se i aftenens kamp, hvis dette kan forsætte vil jeg lige her og nu, påstå at Voel overlever i divisionen og endda, komme med et ønske om en solid position i tabellen. Nu må vi se om jeg får dette ønske opfyldt. Forsvaret stod flot, især steppede de op i anden halvleg. Her skal Balle, Claudi, Strunge, Calmer og Jeppesen nævnes for deres evne til at støtte op foran Bente Jeppesen i målet. Bente Jeppesen skal lige nævnes en gang mere, fordi at hun sprang til da holdet manglede en keeper. At Bente har stået før kan ses, men at der er længde siden kan også ses. Hendes pragt præsentation igennem hele kampen kan dog ikke nævnes for meget, respekt for dit kamp Bente. Angrebet har min dybeste respekt, i fighter så flot de damer. Der er tale om Claudi, Papsø, Dalmose, Calmer og Krogh. Så mangler jeg bare dagens spiller, hun knoklede i forsvaret, hun havde nogle fantastiske retur løb, hun lavede ganske få fejl og så scorede hun nogle meget vigtige mål på de rigtige tidspunkter. Der er talt om ingen ringere end Nikoline Jeppesen. Niko leverede et flot stykke håndbold arbejde i aften. At Voel havde heldet er helt rigtigt, men det skal ikke gå ud over spillerne. De forfulgte heldet og det gav sejren.

Herfra skal også lyde en tak for en fantastisk stemning i hallen. I Ejstrupholm forstår de virkeligt at lave en fest. Speaker, musik, trommer, et medlevende hjemmepublikum (det kunne vi lære noget af i Voel) og så konkurrencer, der er sponsoreret af OK snacks. Fik jeg nævnt at man som tilskuer fik smagsprøver når man kom ind i hallen. SUPER FEDT. KÆRE KLUBBER, SE HVAD DE GØR I EJSTRUPHOLM FOR DE HAR FAT I DEN RIGTIGE IDE, efter min mening.

Silkeborg Voels mål blev scoret af: Cecilie Dalmose 6 (2), Signe Krogh, Helene Calmer og Pernille Papsø 4, Malene Claudi 3, Mathilde Strunge og Nikoline Jeppesen 2 + 19 redninger af Bente Jeppesen

Vurdering af hal: 7* ud af 6 (Super fed stemning inkl. alt)

Vurdering af dommere: 3* (De havde en rimelig rolig aften)

Vurdering af publikum: 6* ( Top af toppen, sådan Ejstrupholm i har min fulde respekt)