Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Claus Hansen: Spillerne fortjente point for den indsats

Håndboldherrerne fra Skjern Håndbold led lørdag eftermiddag et bittert nederlag.

På hjemmebane tørnede Claus Dalgaard-Hansens tropper sammen med de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold, da de to mandskaber stødte sammen i Herrehåndboldligaen.

I Skjern Bank Arena bød de grønblusede vestjyder de nordjyske favoritter op til dans, og kampen blev også først afgjort i sidste minut til gæsternes fordel.

Aalborg Håndbold vandt opgøret med 26-27 efter at have været bagud ved pausen med 12-11.

Se kampen i tal herunder:

Skjern Håndbold : Alfred Jönsson 9, Lasse Mikkelsen 7, Tobias Mygind 3, Emil Bergholt 2, Senjamin Buric 2, Oliver Norlyk 1, Lasse Uth 1, Rene Rasmussen 1.

Aalborg Håndbold : Aron Palmarsson 7, Lukas Sandell 5, Buster Juul 4, Sebastian Barthold 4, Felix Claar 3, Benjamin Jakobsen 2, Kristian Bjørnsen 1, Rene Antonsen 1.

Claus Dalgaard-Hansen ærgrede sig naturligvis efter det bitre nederlag. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside efter kampen:

"Lige nu er vi alle skuffede. Spillerne fortjente point for den indsats, som de leverede i dag. De rykkede sammen i bussen og leverede en folkmandspræstation i 60 minutter. Når nederlaget har lagt sig, så er jeg tilfreds med indsatsen".

Claus Dalgaard-Hansen og co. skal først i aktion igen den 26. oktober, når de på udebane krydser klinger med oprykkerne fra Skive fH.