Jacob Zøhner

Fantastisk anden halvleg af Jannick Green i topbrag

Jannick Green stod en fremragende anden halvleg, da SC Magdeburg tog en overraskende sejr på 25-28 i det tyske topbrag på udebane mod THW Kiel.

Før kampen var begge madskaber pisket til sejr. THW Kiel var forud for dagens opgør 4 point efter SG Flensburg-Handewitt, mens SC Magdeburg skulle bruge 2 point for at hænge på i top 3.

I første halvleg bølgede det frem og tilbage, hvor begge mandskaber skiftedes til at være i teten. Det var dog SC Magdeburg, som kunne gå til pause foran 13-14.

I anden halvleg havde SC Magdeburg en smal føring det meste af tiden. Flere gange havde de faktisk muligheden for at udbygge, men de brændte blandt andet 3 friløbere. Ved stillingen 20-20 steppede Jannick Green dog for alvor ind i kampen. Med flere 100% redninger i de sidste 20 minutter var han en stærkt medvirkende faktor til, at SC Magdeburg kunne tage en sejr på 25-28 ude mod THW Kiel. Også SC Magdeburg's svenske højre back Albin Lagergren spillede en flot kamp med 7 scoringer.

Resultatet betyder, at SG Flensburg-Handewitt senere søndag har muligheden for at udbygge føringen i toppen af tabellen til 6 point, ned til netop THW Kiel.