Mads O. Madsen

Fredericia-træner efter uafgjort: Vi fightede 60 minutter igen

Fredericia HK tog søndag eftermiddag hul på deres 4. kamp i dette års 1. division.

Hjemmeholdet fra Fredericia mødte her Vendsyssel på hjemmebane i en kamp, som inden kampstart lignede en tæt en af slagsen.

De to mandskaber lagde nemlig med et enkelt points mellemrum i tabellen og kampen endte da også som den startede.

Den endte nemlig med uafgjort resultat, som lød på 19-19 efter en pauseføring til Fredericia-mandskabet på 9-7.

Du kan se kampen i tal HER

Efter kampen var Fredericia-træner Ana Razdorov glad for den fight hendes spillere viste igennem kampen.

Hun siger følgende til Fredericia Avisen:

"Det er meget typisk for hold, der ikke har vundet mange kampe. Der vil altid være lidt forstyrelse i angrebet og forsvaret, når man er presset, men vi fightede 60 minutter igen."

Næste kamp for Fredericia-mandskabet er på lørdag, hvor de møder TMS Ringsted på udebane.