Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Grædende TTH-streg måtte udgå - lang pause venter

Ligadamerne fra TTH Holstebro måtte mandag aften se sig slået i egen hule.

På hjemmebane i Struer Energi Park tørnede Pether Krautmeyers tropper sammen med Viborg HK, og her var gæsterne det klart stærkeste mandskab.

Viborgenserne uddelte øretæver ud til hjemmeholdet, som efter 60 minutters spil måtte se sig slået med hele 18-35 (8-19).

Se kampen i tal herunder:

TTH: Lærke Christensen 4, Trine Knudsen 4, Laura Jensen 3, Andrea Bendtsen 2, Ilda Kepic 1, Sofie Østergaard 1, Kaja Nielsen 1, Camilla Pytlick 1, Emilie Bertelsen 1.

Viborg: Carin Strömberg 8, Ida Dahl 8, Maria Fisker 4, Moa Högdahl 4, Stine Andersen 2, Amalie Hansen 2, Kristina Jørgensen 2, Line Haugsted 1, Caroline Sørensen 1, Anne Nielsen 1, Madeleine Östlund 1, Majbritt Hansen 1.

Fem minutter før pausen måtte TTH-stregen, Kaja Kamp, forlade banen i store smerter, da hun havde fået Viborg-spilleren Moa Högdahls albue ind på næsen og efter alt at dømme ligner det, at hun har pådraget sig en brækket næse.

"Hun er ude i lang tid, det tror jeg. Det er vores bedste forsvarsspiller og vores bedste angrebsspiller, og vi kommer til at savne hende", siger Pether Krautmeyer til Dagbladet Holstebro-Struer.

TTH Holstebro er fortsat på 11. pladsen i HTH Ligaen med otte point efter de første 17 spillerunder og deres næste chance for point er på søndag, når de på udebane støder sammen med Randers HK.