Håndbold TV i dag

Hvad er der mon af livestreams og håndbold TV i dag?

Håndbold TV i dag: Spørger du også dig selv om det med stor forventning, så vil vi prøve at holde dig opdateret på hvad der er af håndbold på TV i denne nyhed som vi opdatere løbene.

Her dagens håndbold kampe på de danske TV skærme.Håndbold LIVE-STREAMS:

Det bliver mere og mere populært at se håndbold via live stream, men ofte er det noget klubberne får stablet på benene kort før kampstart, så derfor kan vi anbefale at man følger med på europamester løbene så vil vi annoncere i vores nyheder når der er live-streams fra håndbold kampe.

Ønsker man at følge håndboldkampen online når man er uden for de danske grænser så tilbyder EHF en række kampe både fra Champions League og de andre europæiske kampe men der er også enkelte streams fra landskampe.

Se håndbold online – Sådan live streamer

Op til hver håndbold slutrunde får vi altid en masse henvendelser omkring hvordan man kan se kampene online.

Hvis man opholder sig i Danmark er det enkelt så er det tv2 man skal omkring. Det gælder både når det kommer til live streams online og håndbold i TV.

Mere om det i afsnittet omkring TV2 play.

Hvis man opholder sig i udlandet i et land der ikke sender kampene på TV.

Mere om det i afsnittet omkring livestream håndbold EM.

Live stream håndbold-EM

Håndbold EM i Danmark bliver også live streamet gratis online. Det kræver som tidligere nævnt at man bor i et land hvor en tv station ikke har købt rettighederne. Er det er tilfældet for dig kan du se alle kampe via dette LINK.

Det kræver at man signer op, men vi har testet det og det fungerer rigtigt godt og er af en god kvalitet.

Live stream håndbold-VM

Når Danmark skal spille VM i Januar vil der med stor sandsynlighed også være live stream online. De samme regler om at man ikke må opholde sig i Danmark. Vi opdaterer her på siden med ynderlige info når vi kommer lidt tættere på.

Live stream Champions League-håndbold

Vi ser ofte livestream fra Champions League og de andre europæiske turneringer. Igen er det EHF man skal besøge og det kræver at man signer op. Mange kampe er gratis og streamet er af rigtig god kvalitet.

Se alle kampe via dette LINK.

Live stream dansk håndbold på nettet gratis

Som tidligere nævnt er der mulighed for en masse udenlandshåndbold gratis på nettet. Det kræver som beskrevet at man opholder sig i udlandet.

Det er dog også muligt at se noget håndbold på nettet gratis hvis man opholder sig i Danmark.

DRs kanaler viser sommetider også håndbold, og de kampe kan du live streame helt gratis på DR TV.

Foruden håndbold, så er det også muligt at se alle deres andre programmer og en massen live sport gratis hos DR TV.

Live opdateringer mål for mål og med kommentarer

Hvis man ikke ønsker at se kampen live men hellere bare vil opdateres med samtlige målscorer så opdatere vi alle EM kampene live her på siden med samtlige målscorer, når Danmark spiller har vi desuden en skribent i hallen der vil guide dig igennem kampen med grundig beskrivelse af hvad der sker.