Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Hadsten-træner fremhæver defensiven efter sejr

1.divisionsholdet fra Hadsten Håndbold sikrede sig lørdag eftermiddag deres tredje sejr i denne sæson, da de på hjemmebane tørnede sammen med Gudme HK.

På hjemmebane i Vestjysk Bank Arena vandt det østjyske mandskab med 24-19 efter en især flot første halvleg, hvor de kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 13-7.

Se kampen i tal HER

Efter kampen fremhæver Hadsten-træneren Jeppe Vestergaard holdets defensiv. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

"Vi står virkelig stærkt i forsvaret i dag og får lavet rigtig mange frikast, som dræber deres rytme. Derfor ender de også i afslutninger hvor vi gerne vil have det og her må vi så virkelig også kreditere en fantastisk flot målmandspræstation fra Moth, som gør arbejdet færdigt"

Med sejren ligger Hadsten Håndbold på en sjetteplads i landets næstbedste række med seks point - tre point færre end topholdet Horsens Håndbold Elite.

Næste opgave for Hadsten Håndbold er den 3. november, hvor de på hjemmebane krydser klinger med Vendsyssel Håndbold.

[caption id="attachment_62612" align="alignnone" width="500"] Foto: Hadsten Håndbold[/caption]