Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jakob Vestergaard: Vi spiller faktisk noget af vores absolut bedste, vi har gjort indtil videre i sæsonen

Håndboldkvinderne fra Viborg HK sikrede sig onsdag aften deres sjette ligasejr på stribe.

På hjemmebane tørnede Jakob Vestergaards tropper sammen med Nykøbing Falster Håndboldklub, da de to mandskaber stødte sammen i 8. spillerunde i Kvindeligaen.

I Vibocold Arena kunne de knap 1300 fremmødte tilskuere se deres lokale helte spille en fremragende første halvleg, hvor de til pause kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring på 19-11.

I de sidste 30 minutter var der lidt mere kamp om det, men de grønblusede værter var for stærke og sikrede sig en sikker sejr på 33-28.

Se kampen i tal herunder:

Viborg HK : Kristina Jørgensen 9, Line Haugsted 5, Moa Högdahl 5, Maria Fisker 5, Lærke Nolsøe 4, Tonje Enkerud 2, Ida Marie Dahl 2, Thilde Frandsen 1.

Nykøbing F. Håndbold : Johanna Westberg 7, Celine Kristiansen 5, Sofie Flader 4, Johanna Forsberg 3, Elma Halilcevic 3, Kristina Kristiansen 3, Alberte Kielstrup 2, Sofie Olsen 1.

Jakob Vestergaard var naturligvis godt tilfreds med holdets præstation. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside efter kampen:

"Vi leverer en fremragende 1. halvleg – virkelig god. Ja vi spiller faktisk noget af vores absolut bedste, vi har gjort indtil videre i sæsonen, og så kommer vi til at slås lidt for det i 2. halvleg, men vi holder en god afstand til dem alle 60 minutter."

Med sejren rykker Viborg HK nu op på andenpladsen i tabellen, og deres næste chance for point er onsdag, hvor de på hjemmebane krydser klinger med Ajax København.