Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Bangshøi: Det var super fedt

1.divisionsklubben fra Bjerringbro FH skabte hul til bunden, da de sikrede sig to vigtige point torsdag aften.

Ligaoprykkerne fra AGF viste sig som en særdeles svær udfordring, men efter 60 spillede minutter var det gæsterne fra Bjerringbro FH, som kunne strække armene i vejret efter en sejr på 23-22.

Se kampen i tal HER

BFH-træneren, Jesper Bangshøi, var naturligvis meget tilfreds med de to vigtige point. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

"Det er fedt at vinde med et mål igen. Pigerne fightede fantastisk igennem hele kampen. Vi kommer dårligt fra start, men får det hentet og herfra er det en tæt kamp, hvor vi følges ad. Det meste af 2. Halvleg er vi er i teten, men vi formår ikke at få slået et hul. Pigerne leverede en super god forsvarsindsats, hvor vi holder os til planen får holdt dem godt nede, hvilket bragte os langt i kampen. Angrebsdelen var bedre end i lørdags. Den kunne godt være bedre, men vi kommer med mange gode løsninger i dag. Vi går lidt i stå mod slutningen og spiller en lille smule baglæns i frygt for at de henter os, men vi holder den til sidst, så det er bare super fedt".

Med sejren rykker Bjerringbro FH op på en syvendeplads i Danmarks næstbedste række, og er nu fire point fra tiendepladsen, som giver en plads i nedrykningsspillet.

[caption id="attachment_52190" align="alignnone" width="499"] Bjerringbro FH - SønderjyskE Damer 1. Division 2017-2018 i Bjerringbro Idrætspark, Bjerringbro, Danmark, den 21.10.2017. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.[/caption]