Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Bangshøi: Vi har revanche til gode

Optaktsmeddelelse fra Bjerringbro FH:

Søndag d. 20 januar kl. 14.00 spiller Bjerringbro FH’s 1. Divisions damer årets første hjemmekamp, når DHG Odense besøger det midtjyske.

Søndag kl. 14.00 bliver der igen fløjtet til 1. Divisions damehåndbold i Bjerringbro hallen. Her spiller Bjerringbro FH årets første hjemmekamp, i den anden halvdel af sæsonen 2018/2019. DHG Odense kommer på besøg i det midtjyske med en uafgjort mod Roskilde i sidste spillerunde. Dermed kom holdet på 16 point for 12 kampe. Dette placerer holdet på 3. Pladsen i rækken, kun to point fra Sønderjyske på 2. Pladsen. Kigger man den anden vej i tabellen finder man BFH, som har lige så mange point som weekendens gæster.

Bjerringbro FH kommer til hjemmebanen med en storsejr på udebane i sidste spillerunde. Her vandt midtjyderne 20-37 og de fik dermed en god start på den sidste halvdel af sæsonen. Holdet indtager pt. fjerdepladsen i tabellen, kun en dårligere indbyrdes målscorer placerer DHG Odense foran midtjyderne. Under sig har søndagens værter Hadsten HK, som har 14 point for 12 kampe. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en tæt og spændende kamp, hvor vinderen efterfølgende kan sætte sig på 3. Pladsen af 1. Division.

Bjerringbro FH’s træner Jesper Bangshøi siger frem mod kampen:

”Det bliver spændende. Vi har jo revanche til gode efter vi blev løbet over ende, så vi skal steppe op. DHG er et godt hold, som har overrasket mange, da de er et oprykkerhold fyldt med unge spillere. De løber stærkt og scorer mange af deres mål på kontra. Begge hold vil gerne frem over banen, så det bliver en kamp med massere af tempo. Så må vi håbe at, vi kan holde de tekniske fejl nede. Vi skal have kvalitets afslutninger hele kampen og så skal vi ride videre på den bølge af sejre vi har kørende. Vi har trænet godt over julen og så vandt vi i pokalen i tirsdags, så det ser godt ud frem mod weekenden.”