Mads O. Madsen

Kenneth Sahlholdt efter nyt nederlag: Vi har sat os gevaldigt under pres

Nykøbing Falster Håndbold tog søndag aften mod det kroatiske mesterhold Podravka på hjemmebane i EHF Cuppen.

De nykårede pokalmestre fra Nykøbing Falster kom ind til kampen med et nederlag i den første runde af gruppespillet, hvor de tabte til rumænske Craiova på udebane.

Det var derfor et Nykøbing Falster-mandskab som var presset søndag aften, hvor det gerne skulle blive til to point.

Det blev dog aldrig til den kamp de havde regnet med, for det var nemlig udeholdet fra Podravka der satte sig på tingene.

De gik derfor til pause foran med 10-13 og den føring holdte de ved i 2. halvleg og endte derfor med, at vinde kampen med 24-28.

Du kan se kampen i tal HER

Efter søndagens nederlag til kroatiske Podravka, så var det en fattet assistenttræner for Nykøbing Falster Håndbold Kenneth Sahlholdt.