Mads O. Madsen

Nikolaj Jacobsen: Vi brænder for mange chancer i starten

De danske drenge skulle tirsdag aften op mod Østrig i deres 4. kamp ved dette års VM-slutrunde.

De skulle her ride videre på bølgen af sejre foran en udsolgt Jyske Bank Boxen i Herning.

Det gik dog ikke som man kunne have forventet fra start af, for her kom de danske drenge nemlig hurtigt bagud.

De fandt dog noget af deres gode spil fra de første kamp frem og de kunne derfor også gå til pause foran med 8-11.

Føringen til halvleg holdte de også ved i 2. halvleg, hvor de endte med, at vinde kampen med 17-28.

Du kan se kampen i tal HER

Efter sejren over Østrig, så var Nikolaj Jacobsen en landstræner med en blandet følelse i kroppen.

Han siger følgende til TV2 Sport:

"Vi brænder for mange chancer i starten. I det første kvarter står jeg ikke med følelsen af, at vi har problemer med at tilspille os fornuftige chancer. Det gør, at det hele bliver lidt mere nervøst, men vi får fightet os godt tilbage og kommer ind og kontrollerer anden halvleg."

Næste kamp for det danske landshold er på torsdag, hvor de møder Norge i den sidste kamp i gruppespillet.

[caption id="attachment_73028" align="alignnone" width="300"] Cheftræner Nikolaj Jakobsen fra Danmark under VM-kampen mellem Danmark og Tunesien i Jyske Bank Boxen, Herning, Danmark, den 12.01.2019. Photo Credit: Allan Jensen/EVENTMEDIA.[/caption]