Katrine Johansen Heier

Nordstrand knuste Fredrikstad

Fredrikstad-Nordstrand 16-37 (7-19):
Siden begge lag er nyopprykket foran denne sesongen var det nok mange som trodde at dette skulle bli en jevn kamp. Spenningen varte ikke lenger enn til stillingen 1-1. Fredrikstad gjorde hodeløse feil i angrep, og kastet nærmest ballen i hendene på Nordstrand-spillerne som kunne kontre inn flere lette mål. To timeouter hjalp heller ikke Fredrikstad til å få skikk på spillet sitt. I stedet dro Nordstrand bare mer og mer ifra. Til pause ledet de solid med 12 mål.

I 2. omgang slet også Fredrikstad kraftig. Det tok syv minutter før det første målet kom. Etter hvert virket det som om de også ga litt opp, og da ble også sifrene styggere og styggere. Det var først helt på slutten av kampen da Nordstrand hadde byttet en del spillere at Fredrikstad klarte å spille jevnt med dem. Sluttresultatet ble uansett stygt med 21-målstap.

Dette var en grusom kamp fra Fredrikstads side. De gjorde altfor mange tekniske feil som de ble hardt straffet for. Det skal også sies at Nordstrand gjorde dem dårlige. For Nordstrand spilte virkelig en god kamp. Så langt i sesongen har de virkelig imponert, og fortsetter de det gode spillet vil de nok havne høyere på tabellen enn mange har tippet.

Mål for Fredrikstad: Malin Larsson 5, Kari Brattset 3, Linnea Arrhenius 3, Thea Øby Olsen 2, Anette Helene hansen 2 og Anita Campa 1.

Mål for Nordstrand: Nerma Pandza 7, Jenny Osnes Græsholt 6, Senka Buljan 5, Christina Solheim Andersen 5, Vilde Ingstad 4, Tonje Bergli 2, Lillann Eeg Kjærnsmo 2, Ane Marthe Lines 2, Silje Sæthre 1, Thea Grønnevik 1, Rikke Alræk 1 og Mette Leipart 1.