Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Peter Jagd: Vi fik kort sagt ikke et ben til jorden i første halvleg

Ligadamerne fra Skanderborg Håndbold måtte onsdag aften indse, at de løb ind i deres sjette nederlag på stribe.

På hjemmebane i Fælledhallen i Skanderborg tørnede østjyderne sammen med vicemestrene fra Herning-Ikast Håndbold, da de to mandskaber stødte sammen i 17. spillerunde i HTH Ligaen.

Her var der aldrig tvivl om kampens udfald - hertil var de midtjyske gæster alt for stærke. Herning-Ikast Håndbold kunne efter 60 minutters spil strække armene i vejren efter en komfortabel sejr på 16-27 efter 8-18 ved pausen.

Se kampen i tal herunder:

Skanderborg Håndbold: Sofia Deen 4, Sidsel Mejlvang 4, Celine Holst 4, Mathilde Pedersen 2, Stine Eriksen 1, Josefine Thorsted 1.

Herning-Ikast Håndbold: Helene Fauske 5, Emma Friis 4, Sarah Iversen 4, Emilie Steffensen 2, Naja Kristensen 2, Tonje Løseth 2, Michala Møller 2, Stine Skogrand 2, Vilde Johansen 1, Annika Jakobsen 1, Julie Gantzel 1, Celine Brandt 1.

Skanderborg-træneren, Peter Jagd, var på ingen måde tilfreds med holdets første 30 minutter. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

"Vi fik kort sagt ikke et ben til jorden i første halvleg. Vores indstilling, præstation og udtryk var under al kritik, og når den er dét, så bliver man kørt over af topholdene.".

Derimod var han fint tilfreds med indsatsen i anden halvleg, hvor hjemmeholdet blot tabte med et enkelt mål.

"Det udtryk vi gerne vil vise! At vi i Skanderborg Håndbold slås for tingene uanset stillingen. At vi jagter alle muligheder for at begå frikast, og at vi går til hver enkelt situation, som var det en finale. Dét udtryk nærmede vi os mere i anden halvleg, og den fornemmelse skal vi tage med os videre.“, slutter Peter Jagd.

Med nederlaget er Skanderborg Håndbold fortsat at finde på den direkte nedrykningsplads i tabellen med fire point, og næste chance for point er den 2. februar, når de på udebane støder sammen med Silkeborg-Voel Håndbold.