Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Peter Nielsen: Alt i alt var det en god første træningskamp

Ligaoprykkerne fra SønderjyskE Damehåndbold måtte lørdag middag se sig besejret i  deres første træningskamp i den nye sæson.

På udebane tørnede Peter Nielsens tropper sammen med DM-bronzevinderne fra Ikast Håndbold, da de to mandskaber stødte sammen i deres første træningskamp i sæsonen 22/23.

Efter 60 minutters spil kunne de sønderjyske gæster se værterne løbe med en sejr på 26-18 efter en pauseføring på 10-9.

Trods nederlaget er Peter Nielsen godt tilfreds med indsatsen. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

"Det blev en kamp hvor alle kom i spil og hvor vi fik afprøvet mange forskellige opstillinger. Vi leverede gode keeper præstationer og mange fine defensive ting, som vi skal arbejde videre på. Angrebsmæssigt mangler vi stadig en masse timing i vores spil, hvilket Ikast Håndbold i går (i lørdags red.) formåede at straffe hårdt.
Alt i alt var det dog en god første træningskamp. Vi fik prøvet noget af de sidste to ugers teori af i praksis mod sidste sæsons bronzevindere og har nu fået noget video at kunne evaluere på".

Næste opgave for Peter Nielsen og co. er på søndag, hvor de på hjemmebane i Arena Aabenraa krydser klinger med DHG.