Jacob Zøhner

SG Flensburg-Handewitt fik perfekt søndag

Med en sejr på 28-18 over HC Erlangen udbyggede SG Flensburg-Handewitt deres føring til 6 point i Bundesligaen, efter THW Kiel tidligere på dagen tabte til SC Magdeburg.

Det var et hjemmehold, som inden kampen var udråbt til store favoritter. Der skulle dog gå et kvarter før de forsvarende mestre begyndte at trække fra. Efter stillingen 6-6 udbyggede hjemmeholdet nemlig til pauseføringen 13-9.

I anden halvleg var det "cruise control" for danskerklubben, som derfor hentede en sikker sejr på 28-18. Dermed er SG Flensburg-Handewitt fortsat ubesjret i den tyske Bundesliga med 42 point efter 21 kampe. Og eftersom THW Kiel tabte 25-28 til SC Magdeburg tidligere på dagen, udbyggede SG Flensburg-Handewitt derfor deres føring i Bundesligaen til hele 6 point forud for de resterende 13 kampe.

Næste opgave i Bundesligaen for SG Flensburg-Handewitt er d. 3 marts på hjemmebane mod TBV Lemgo.