Silkeborg Voel mod Vesthimmerland

untitled2 div. dame håndbold i Voel Hallen torsdag d. 21/11-13

2 gode mål kvinder gjorde livet surt for angriberne.

Team Vesthimmerland (TV) var på besøg hos Silkeborg Voel Kfum.

Håndbold er en forunderlig sport som jeg kan frydes og irriteres over. Jeg vil gerne se mål og flot spil, men må dog også anerkende en god forsvars indsats. Jeg fascineres over hold der står sammen og kæmper som et hold og over spillere der kan trække sig selv op når det strammer til og vise deres overblik og format.

I torsdagens aftenkamp fik jeg gennemlevet det meste af overstående tekst.

1 halvleg. Jeg har aldrig oplevet at 30 min. kunne være så lange. Dog må jeg her dagen efter anerkende den indsats de 2 mål kvinder gjorde for hver deres hold. I TV målet stod Christine Mailson en flot halvleg, Silkeborg Voel gjorde hende god ved at ramme hende mere end de ramte målet. I Silkeborg Voel målet stod Rina Lorentzen igen en god halvleg. Begge forsvar var dog stærkt medvirkende til at pause stillingen var 7 - 7.

2 halvleg. Begge hold følges ad i de første minutter, så overtager Voel spillet og skaber sig en føring på 2 mål. Den føring bliver igennem halvlegen fjernet af TV som får overtaget og herefter udbygger de deres føring med op til 5 mål. Ca. 22 min. er spillet af halvlegen og det ser rigtig sort ud for Voel, jeg indrømmer blankt at jeg havde afskrevet kampen. Og det irriterede mig helt vildt for jeg syntes ikke at TV var et bedre hold, men når man ikke score på sine chancer og det havde Voel ikke gjort på dette tidspunkt tja så må det andet hold jo fortjene at føre. Men som skrevet før, så skal man ikke afskrive dette Voel hold. Rina Lorentzen trækker nogle formidable redninger ud af ærmet, og angriberne begynder at score. 26 min. spillet TV føre med 3, Voel satser hele butikken. Op og presse TV lige så snart de giver bolden op, det er ikke noget TV kan lide. De bliver nervøse for at spille og for at tabe det forspring de har som skal give dem en sikker sejer. Voel lykkes pludselig med alt, spillerne fighter som vilde og i målet står Rina som en mur. TV´s træner forsøger  at berolige sine spillere, men de har tabt deres overtag. Voel angriber igen og igen og med 30 sek. tilbage er Voel bagud med et enkelt mål, men de har bolden. Med ca. 10 sek. tilbage af kampen lykkes det Kathrine Mikkelsen at finde en fri Stine Aaen på stregen, Stine tilkæmper sig et straffekast, Stine skyder selv straffet og score sikkert til Team Vesthimmerlands store irritation . Silkeborg Voel jubler over at have vendt et truende nederlag til en slutstilling på 19 - 19

Flot forsvars spil, trist angrebs spil i de første 55 min. Super flot indsats i de sidste 5 min. Jeg overgiver mig til jeres hold ånd, i ved at man har 60 min. at spille i og så længde der ikke er fløjtet af så er der stadig en chance. Respekt for det piger. Rina mange tak for de fantastiske redninger, uden dem var holdet blevet kørt over, du tager pippet fra TV´s angribere og sikre dig igen titlen som aftens Voel spiller. Anne Bach skal have et klap på skulder for at blive aftens Voel topscore. Stine du har et kram til gode for den scoring på straffekastet.

Silkeborg Voel mål blev scoret af: Anne Bach 5, Stine Aaen, Pernille Lauersen 4, Juliane Ostenfeld, Kathrine Mikkelsen 2, Laura Poulsen, Nivi Wille 1 + de 21 redninger af Rina Lorentzen i Voels mål.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig, brugbar og med speaker)

Vurdering af dommere: 2*↑ (der var nogle fejlskøn igennem kampen)

Vurdering af publikum: 3* (der blev forsøgt at støtte pigerne i de svære perioder, men mod slutningen steg støtten kraftigt, tak for dette)