Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skanderborg Håndbold viste klassen i østjysk træningskamp

Fra Hadsten Håndbold:

Første træningskamp frem mod den nye sæson stod på en duel mod Skanderborg, og knap 100 tilskuere var mødt op i vestjyskBANK Arena, for at se de nye spillere og det nye trænerteam an.
Skanderborg har man i løbet af den netop overståede sæson vundet over og tabt klart til, før Skanderborg rykkede op i HTH GO Ligaen, efter en utrolig stime på 12-13 sejre i træk.

Og Skanderborg viste stor klasse og et flot højt niveau henover de 60 min. Fra start af var de ovenpå og der skulle gå 9 min før vi kom på tavlen med en reducering til 1-4.
Men første halvleg var tæt på en magtdemonstration fra Skanderborg, der til tider udstillede at det var en meget ny trup der var sat sammen, som oveni var hæmmet af en del skades- og eksamensafbud. Kristina Schøler, Lotte Vestergaard, Laura Christiansen, Mathilde Strunge, Christina Tønder og Sofie Ladekjær var alle ude til dagens kamp.

Da Ida Jespersen som eneste streg og eneste normale 3'er i forsvaret så oveni fik to 2 min's forholdsvist tidligt i kampen, var det også en svær opgave man skulle løse.
Efter 16-7 ved pausen, fik man leveret en lidt mere opløftende 2. halvleg, hvor Skanderborg dog stadig udbygger føringen og ender med en sejr på 29-17.

Kampen bød på debut for unge Stina Kjeldberg, fra vores U18 hold og på trods af nogle uvante pladser til tider, gik hun ind til opgaven med flot oprejst pande og gåpåmod.

Pigerne træner videre i de kommende uger, før de går på velfortjent sommerferie d. 28/6.