Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skanderborg-træner: Vi sidder tilbage med en følelse af, at vi havde mere at give af

Håndboldkvinderne fra Skanderborg Håndbold er godt i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Onsdag aften spillede østjyderne deres sidste træningskamp i opstarten.

En vandskade i Ry Hal 1 havde flyttet træningskampen mellem Skanderborg Håndbold og Silkeborg-Voel ind i den nyeste af de fire haller i komplekset. Her havde ca. 150 tilskuere fundet vej til kampen og de var vidne til en kamp, hvor mandskaberne havde teten i en halvleg hver.

Efter 60 minutters spil stod der 29-29 på måltavlen efter en pauseføring til skanderborgenserne på 11-17.

Stillingen undervejs: 2-2, 3-4, 4-7, 4-12, 11-17 (pause), 15-18, 20-20, 22-22, 24-24, 26-26, 29-29 (slut).

Resultatet af aftenens (torsdagens red.) kamp er isoleret set godkendt, men vi sidder tilbage med en følelse af, at vi havde mere at give af. Defensivt gav vi for mange mål væk i situationer, hvor vi normalt forsvarer os bedre. Dog skal angrebet igen have ros, og det skal vores returløb i høj grad også. Det har været et stort fokus, og vi fik hele kampen igennem løst returløbet helt, som vi gerne ville. Det tager vi med os videre”, siger Skanderborg-træneren Peter Jagd til klubbens hjemmeside.

Skanderborg Håndbold spiller deres første gældende kamp på onsdag, hvor de på hjemmebane krydser klinger med København Håndbold i 1/8-finalen i Santander Cup.