Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skjern-playmaker: Kampen skiftede form mange gange

De forsvarende danske mestre fra Skjern Håndbold sikrede sig onsdag aften deres fjerde ligasejr i træk.

I Sydbank Arena tørnede Ole Nørgaards mandskab sammen med KIF Kolding og her kunne de 2.247 tilskuere se gæsterne løbe med sejren på 23-29 efte en pausestilling på 11-14.

Se kampen i tal HER

Hjemmeholdet var ellers bagud med hele 4-11 efter godt et kvarters spil, men lavede et flot comeback og var med tyve minutter tilbage af opgøret foran med 17-16. Det var dog de rutinerede grønklædte vestjyder, som sluttede kampen bedst af og kunne efter 60 minutters spil rejse hjem med to point i bagagen.

"Kampen skiftede form mange gange. Der kom ret mange mærkelige fløjt fra dommerne, som gjorde, at det blev svært for begge hold at vide, hvad der skete på banen. Men jeg synes, at vi var et meget bedre hold", siger Skjern-spilleren Jesper Konradsson til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Med sejren overhaler vestjyderne Århus Håndbold i tabellen og lægger sig på en sjetteplads i Herre Håndbold Ligaen.
Næste opgave for Ole Nørgaards tropper er den 20. februar, hvor de på hjemmebane krydser klinger med SønderjyskE.