Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Træningskamp: Holstebro Håndbold - Silkeborg-Voel KFUM i tal

Ligamandskabet fra Holstebro Håndbold spillede tirsdag eftermiddag deres første træningskamp i denne sæson.

På hjemmebane i Gråkjær Arena tørnede Pether Krautmeyers tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Silkeborg-Voel KFUM.

Omkring 100 tilskuere var mødt frem til kampen i det vestjyske, og de kunne se gæsterne rejse hjem med en sejr.

Silkeborgenserne vandt opgøret 24-29 efter at have været foran med 13-16 ved pausen.

Stillinger undervejs: 1-2, 4-7, 6-12, 9-13, 10-13, 13-16 pause, 15-18, 18-20, 20-23, 20-24, 22-26, 24-29 slut.

Silkeborg-Voel KFUM var kun 10 spillere afsted til kampen (8 markspillere og 2 keepere). Jane Schumacher og Hege Bakken Wahlquist passede kameraet for gæsterne.

Helene Kindberg måtte udgå fra kampen efter blot 8 minutters spil og blev hjulpet fra banen! Vi opdaterer så snart vi ved mere!

Vi har desværre ikke målscorerne fra Silkeborg-Voel KFUM, så hvis du ligger inde med dem - så send dem endelig på vores mail hej@europamester.dk eller på vores Facebookside.